mobiel menu openen

Uitstraling en identiteit van uw bedrijf

Als persoon wilt u natuurlijk een bepaalde uitstraling hebben. Betrouwbaar, modern, discreet zijn voorbeelden hiervan. Bij het kiezen van uw kleding, kapsel, wel of geen percing houdt u hier rekening mee omdat ook deze subjectieve onderdelen van uw verschijning de persoon die u voor zich heeft beïnvloeden.

Kies uw bedrijfs-indentiteit zorgvuldig

Ook als bedrijf is het belangrijk een passende identiteit en uitstraling te kiezen. Wilt u uitstralen dat u modern en vlot bent of is betrouwbaarheid de belangrijkste factor? Wilt u het idee geven dat u goedkoper bent dan een ander, of dat u wat meer klasse heeft dan de goedkope concurrent. En hoe ontwikkelend u die identiteit en communiceert u die boodschap?

Er zijn veel dure adviesbureaus die zich dagelijks bezighouden met deze zaken maar de kleine ondernemer die zich een passende identiteit wil aanmeten kan door een beetje informatie te verzamelen en deze goed toe te passen ook al een heel eind komen.

Juiste persoonlijke houding

Het gevoel dat mensen over uw bedrijf hebben is te beïnvloeden door verschillende zaken. Ten eerste door uzelf, en eventueel uw personeel. Meer over het kiezen van de juiste houding en kleding.

Logo, huisstijl en website

Daarnaast is het verstandig om ook uw uitingen als drukwerk (enveloppen, briefpapier, visitekaartjes) en uw website in de juiste stijl te laten ontwikkelen. Een goed begin voor het (laten) maken van de juiste huisstijl in uw uitingen is een logo. Meer over huisstijl vindt u hier, het laten maken van een goede website wordt hier beschreven.

Over Ondernemers
Winter Sierhekwerk

Ervaren lasser Arjan hoorde het al een tijdje uit zijn eigen omgeving: wil je niet voor jezelf beginnen in de metaal? Het idee leek hem wel wat en in 2010 waagde hij de grote stap. Hij huurde een kleine loods en startte met zijn allround-metaalconstructie....

> lees verder
Fysiotherapie Bennie de Jonge

Een bijzonder ondernemers verhaal komt ook van Bennie de Jonge uit Klazienaveen (Drenthe). Al op jonge leeftijd sloeg Bennie aan het ondernemen waarbij hij in de jaren 90 uiteindelijk een behoorlijk transport bedrijf heeft opgebouwd in Emmen. Grote krantenjongen Wat....

> lees verder
naar boven