mobiel menu openen

Uitstraling en identiteit van uw bedrijf

Als persoon wilt u natuurlijk een bepaalde uitstraling hebben. Betrouwbaar, modern, discreet zijn voorbeelden hiervan. Bij het kiezen van uw kleding, kapsel, wel of geen percing houdt u hier rekening mee omdat ook deze subjectieve onderdelen van uw verschijning de persoon die u voor zich heeft beïnvloeden.

Kies uw bedrijfs-indentiteit zorgvuldig

Ook als bedrijf is het belangrijk een passende identiteit en uitstraling te kiezen. Wilt u uitstralen dat u modern en vlot bent of is betrouwbaarheid de belangrijkste factor? Wilt u het idee geven dat u goedkoper bent dan een ander, of dat u wat meer klasse heeft dan de goedkope concurrent. En hoe ontwikkelend u die identiteit en communiceert u die boodschap?

Er zijn veel dure adviesbureaus die zich dagelijks bezighouden met deze zaken maar de kleine ondernemer die zich een passende identiteit wil aanmeten kan door een beetje informatie te verzamelen en deze goed toe te passen ook al een heel eind komen.

Juiste persoonlijke houding

Het gevoel dat mensen over uw bedrijf hebben is te beïnvloeden door verschillende zaken. Ten eerste door uzelf, en eventueel uw personeel. Meer over het kiezen van de juiste houding en kleding.

Logo, huisstijl en website

Daarnaast is het verstandig om ook uw uitingen als drukwerk (enveloppen, briefpapier, visitekaartjes) en uw website in de juiste stijl te laten ontwikkelen. Een goed begin voor het (laten) maken van de juiste huisstijl in uw uitingen is een logo. Meer over huisstijl vindt u hier, het laten maken van een goede website wordt hier beschreven.

Over Ondernemers
Verfspuitwinkel

Internet heeft voor veel bedrijven nieuwe kansen gebracht om hun producten groter af te zetten. Voor Afbouw Groothandel Noord Nederland (AGNN), zoals de naam al zegt, een bedrijf dat zich altijd had gericht op het noorden van het land, zorgde internet....

> lees verder
Bouwbedrijf Regiobouw

Bewust kiezen om je bedrijf niet teveel vast te leggen op een bepaald type projecten. Een keuze die Christiaan, eigenaar van Regiobouw Emmen, weloverwogen maakte. Overname van vader op zoon Het bouwbedrijf in Emmen werd opgericht door Christiaans vader....

> lees verder
naar boven