mobiel menu openen

Tattooshop Mutz nabij Emmen

Een bijzondere starter is Nicole. Bijzonder vanwege de manier waarop zij kwam tot het starten van haar tattooshop Mutz nabij Emmen.

Utopia

Nicole heeft namelijk meegedaan aan het programma Utopia. In dat televisie programma, dat wordt uitgezonden op SBS6, zijn 15 personen op elkaar aangewezen op een afgesloten terrein. Ze moeten hierin voor een groot deel zichzelf zien te redden en met elkaar samenwerken. Eens in de 8 weken worden twee nieuwe bewoners toegelaten (op basis van internet stemmen) en moet ook iemand op basis van een nominatiesysteem het programma verlaten.

Tattooshop

Tijdens het programma werd een tattooshop geopend door twee ex-bewoners en Nicole haakte daarbij aan. Nicole: “Opeens kwamen Joey en Laura (2 ex-Utopia bewoners) met het idee een tattoo shop te starten binnen Utopia. Ik dacht bij mijzelf: potverdorie, dat wil ik ook!”

Ze kreeg lessen en ontwikkelde het talent dat ze al vanaf kinds af aan had voor tekenen verder en leerde het vak van tatoeëerder van Ed en Kevin uit Den Haag.

Eigen tattooshop nabij Emmen

Maar uiteindelijk verdween Nicole uit het programma en werd het tijd verder te gaan denken. Eind 2016 vatte ze het plan op om in haar geboortestreek rond Emmen haar eigen tattooshop te openen. Tijdens het zoeken naar mooie stoere inrichting kwam ze terecht bij Stoere Stijl in Nieuw Amsterdam waar ze sprak met de eigenaar. Die vertelde dat zij nog een ruimte over hadden die geschikt was voor haar tattooshop. De puzzelstukjes vielen in elkaar! De ruimte werd volgens Nicole’s plannen modern en stoer ingericht maar uiteraard ook hygiënisch. Na een keuring van de GGD startte Nicole in januari 2017 met Tattooshop Mutz.

Populariteit tattoo’s in regio Emmen

Inmiddels heeft Nicole in korte tijd al een mooie klantenkring opgebouwd en is de dagelijks actief binnen haar zaak. In april hield ze een goed bezochte open dag voor geïnteresseerden en een fetje voor vrienden en familie. Haar klanten heeft ze deels te danken aan haar bekendheid waardoor ze onder andere een grote groep Facebook volgers heeft maar ook aan de stijgende populariteit van tattoo’s in de regio Emmen. Ook via haar website is Nicole al snel goed te vinden.

Een bijzonder starters verhaal! We wensen Nicole veel succes met haar tattooshop.

Over Ondernemers
Verfspuitwinkel

Internet heeft voor veel bedrijven nieuwe kansen gebracht om hun producten groter af te zetten. Voor Afbouw Groothandel Noord Nederland (AGNN), zoals de naam al zegt, een bedrijf dat zich altijd had gericht op het noorden van het land, zorgde internet....

> lees verder
Bouwbedrijf Regiobouw

Bewust kiezen om je bedrijf niet teveel vast te leggen op een bepaald type projecten. Een keuze die Christiaan, eigenaar van Regiobouw Emmen, weloverwogen maakte. Overname van vader op zoon Het bouwbedrijf in Emmen werd opgericht door Christiaans vader....

> lees verder
naar boven