mobiel menu openen

Webdesign bedrijven in Emmen

We hebben gemerkt dat veel bezoekers van deze site, net als wijzelf, uit de regio Emmen afkomstig zijn. Voor ons dus een logische keuze om wat verder in te gaan op webdesign uit Emmen.

Wij zijn bekend met veel van de website ontwikkelaars die in deze regio actief zijn, het zijn namelijk onze collega’s. Met diversen hebben wij een goede band en we zitten weinig in elkaars vaarwater omdat elk webdesign bedrijf zijn eigen kwaliteiten heeft. We werken zelfs af en toe samen!

De bekendste webdesign bedrijven in Emmen zijn:

  • Cow XL
  • MartinMedia
  • Wingweb
  • Webba

Expertise

Zoals gezegd heeft ieder bedrijf een eigen expertise, zoals het ontwerpen van logo’s, programmeren van speciale applicaties of het maken van Apps. Sommige bedrijven zijn wat groter geworden en andere blijven bewust klein en werken eventueel samen met experts voor speciale opdrachten.

Cow XL websites

Wij zijn zelf behoorlijk allround, niet in de laatste plaats door gebruik te maken van andere experts die bijvoorbeeld het ontwerp gedeelte op zich nemen. Wat wij extra doen is ook websites maken voor kleine budgetten en inmiddels standaard bouwen we responsive websites. Een responsive website is ook geschikt voor smartphone en tablet. Daarnaast leveren we ook allerei andere diensten zoals drukwerk en (online) reclame.

SEO

Ook zijn we als Cow XL actief met SEO, zoekmachine optimalisatie. We kunnen websites vaak hoger in Google krijgen door goede teksten te leveren en de website technisch goed in orde te maken. Daarnaast is online promotie ook van groot belang even als offline promotie met reclame-uitingen die wij ook voor ondernemers ontwerpen.

Klanten uit Emmen

Onze klanten vinden we vooral in de regio Emmen, Drenthe maar ook regelmatig buiten de gemeentegrenzen. Zo hebben we ook tevreden opdrachtgevers in Overijsel en Groningen.

Heeft u een webdesign-bedrijf nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op! Ook als u geen hoog budget heeft kunnen wij vast en zeker een goede website voor u bouwen!

Over Ondernemers
Winter Sierhekwerk

Ervaren lasser Arjan hoorde het al een tijdje uit zijn eigen omgeving: wil je niet voor jezelf beginnen in de metaal? Het idee leek hem wel wat en in 2010 waagde hij de grote stap. Hij huurde een kleine loods en startte met zijn allround-metaalconstructie....

> lees verder
Fysiotherapie Bennie de Jonge

Een bijzonder ondernemers verhaal komt ook van Bennie de Jonge uit Klazienaveen (Drenthe). Al op jonge leeftijd sloeg Bennie aan het ondernemen waarbij hij in de jaren 90 uiteindelijk een behoorlijk transport bedrijf heeft opgebouwd in Emmen. Grote krantenjongen Wat....

> lees verder
naar boven