mobiel menu openen

Fysiotherapie Bennie de Jonge

Een bijzonder ondernemers verhaal komt ook van Bennie de Jonge uit Klazienaveen (Drenthe). Al op jonge leeftijd sloeg Bennie aan het ondernemen waarbij hij in de jaren 90 uiteindelijk een behoorlijk transport bedrijf heeft opgebouwd in Emmen.

Grote krantenjongen

Wat Bennie zoal transporteerde? Nou vooral de krant. Hij zorgde voor een deel van de distributie van het Dagblad van het Noorden. Een flink aantal vrachtwagens reed dagelijks volgepakt met kranten rond en bracht deze in alle vroegte naar de bezorgers die hem aan de deur brachten. Een grote krantenjongen dus! Een behoorlijk bedrijf dat gevestigd was op het industrieterrein in Emmen waar ook zaken als Trendhopper en Draka zich hadden gevestigd.

Fysio

Maar de interesse van Bennie ging eigenlijk een andere richting uit. Als hobby was Bennie een jaar of 10 actief als NGS sportverzorger toen Bennie besloot dat hij verder wilde in deze richting. Hij startte aan een opleiding tot fysiotherapeut en begon in 2011 zijn eigen praktijk voor fysiotherapie in Klazienaveen.

Shockwave en Psychosomatische fysiotherapie

Meteen na de algemene opleiding tot fysiotherapeut ging Bennie door met een opleiding voor psychosomatische fysiotherapie waarbij de connectie tussen geestelijke spanningen en lichamelijke klachten centraal staat. Na een klein half jaar werd Bennie door privé omstandigheden gedwongen de opleiding op te geven. Maar de interesse was inmiddels gewekt en door zich via andere bronnen verder te scholen ontwikkelde Bennie een specialisatie in Psychosomatische fysiotherapie.

Ook werd een modern shockwave apparaat aangeschaft waarmee Bennie in staat is veel patiënten van vervelende pijnklachten te verlossen zonder medicatie en bijwerkingen.

Passie

Het transportbedrijf kon Bennie er niet meer bij hebben en al snel nadat Bennie zijn fysiotherapiepraktijk was gestart werd het transportbedrijf afgestoten: Bennie had zijn passie gevonden!

Over Ondernemers
Winter Sierhekwerk

Ervaren lasser Arjan hoorde het al een tijdje uit zijn eigen omgeving: wil je niet voor jezelf beginnen in de metaal? Het idee leek hem wel wat en in 2010 waagde hij de grote stap. Hij huurde een kleine loods en startte met zijn allround-metaalconstructie....

> lees verder
Fysiotherapie Bennie de Jonge

Een bijzonder ondernemers verhaal komt ook van Bennie de Jonge uit Klazienaveen (Drenthe). Al op jonge leeftijd sloeg Bennie aan het ondernemen waarbij hij in de jaren 90 uiteindelijk een behoorlijk transport bedrijf heeft opgebouwd in Emmen. Grote krantenjongen Wat....

> lees verder
naar boven