mobiel menu openen

Winter Sierhekwerk

Ervaren lasser Arjan hoorde het al een tijdje uit zijn eigen omgeving: wil je niet voor jezelf beginnen in de metaal? Het idee leek hem wel wat en in 2010 waagde hij de grote stap. Hij huurde een kleine loods en startte met zijn allround-metaalconstructie bedrijf.

Allround in metaal

Door zijn vaardigheden in de metaalbewerking ontwikkelde Winter de naam zeer allround te zijn. Het aanbod van werk werd hierdoor zeer divers. Trappen, constructies voor loodsen, overkappingen en allerlei maatwerkconstructies voor bedrijven; alles kwam voorbij. Ook sierhekwerk en metalen poorten.

Sierhekwerk

Niet alleen grote metaalconstructies die veel krachten moeten opvangen werden gefabriceerd, ook zeer fraaie sierhekwerken verlieten de productieloods van Winter. Door de nauwkeurigheid waarmee het hekwerk werd gemaakt, verwierf Winter in korte tijd ook hierin een goede naam.

Uitbreiding

Al  kort na de start van het metaalbedrijf was de vraag naar de constructies en sierhekwerken van Winter zo gestegen, dat Arjan het werk niet meer alleen binnen redelijke termijn kon vervaardigen. Er kwam versterking bij en gaandeweg vormde zich een team van metaalbewerkers die net als Arjan voor de hoogste kwaliteit gaan. Ook werd verhuisd naar een groter pand om meer werk- en opslagruimte ter beschikking te hebben.

In overal en met de laskap op

De eindcontrole van elk stuk metaal, of het nou een sierhek, metalen poort, staalconstructie of metalen trap is, blijft nog altijd bij Arjan liggen. Zelf is hij nog altijd het liefst in zijn overal en met de laskap op gefocust aan het werk aan een mooi stuk metaalbewerking. Dat is en blijft zijn passie en dat is het mooie aan ondernemers zoals Arjan. Ondernemer geworden vanuit de liefde voor het vak!

Over Ondernemers
Verfspuitwinkel

Internet heeft voor veel bedrijven nieuwe kansen gebracht om hun producten groter af te zetten. Voor Afbouw Groothandel Noord Nederland (AGNN), zoals de naam al zegt, een bedrijf dat zich altijd had gericht op het noorden van het land, zorgde internet....

> lees verder
Bouwbedrijf Regiobouw

Bewust kiezen om je bedrijf niet teveel vast te leggen op een bepaald type projecten. Een keuze die Christiaan, eigenaar van Regiobouw Emmen, weloverwogen maakte. Overname van vader op zoon Het bouwbedrijf in Emmen werd opgericht door Christiaans vader....

> lees verder
naar boven