mobiel menu openen

Fysiotherapie Bennie de Jonge

Een bijzonder ondernemers verhaal komt ook van Bennie de Jonge uit Klazienaveen (Drenthe). Al op jonge leeftijd sloeg Bennie aan het ondernemen waarbij hij in de jaren 90 uiteindelijk een behoorlijk transport bedrijf heeft opgebouwd in Emmen.

Grote krantenjongen

Wat Bennie zoal transporteerde? Nou vooral de krant. Hij zorgde voor een deel van de distributie van het Dagblad van het Noorden. Een flink aantal vrachtwagens reed dagelijks volgepakt met kranten rond en bracht deze in alle vroegte naar de bezorgers die hem aan de deur brachten. Een grote krantenjongen dus! Een behoorlijk bedrijf dat gevestigd was op het industrieterrein in Emmen waar ook zaken als Trendhopper en Draka zich hadden gevestigd.

Fysio

Maar de interesse van Bennie ging eigenlijk een andere richting uit. Als hobby was Bennie een jaar of 10 actief als NGS sportverzorger toen Bennie besloot dat hij verder wilde in deze richting. Hij startte aan een opleiding tot fysiotherapeut en begon in 2011 zijn eigen praktijk voor fysiotherapie in Klazienaveen.

Shockwave en Psychosomatische fysiotherapie

Meteen na de algemene opleiding tot fysiotherapeut ging Bennie door met een opleiding voor psychosomatische fysiotherapie waarbij de connectie tussen geestelijke spanningen en lichamelijke klachten centraal staat. Na een klein half jaar werd Bennie door privé omstandigheden gedwongen de opleiding op te geven. Maar de interesse was inmiddels gewekt en door zich via andere bronnen verder te scholen ontwikkelde Bennie een specialisatie in Psychosomatische fysiotherapie.

Ook werd een modern shockwave apparaat aangeschaft waarmee Bennie in staat is veel patiënten van vervelende pijnklachten te verlossen zonder medicatie en bijwerkingen.

Passie

Het transportbedrijf kon Bennie er niet meer bij hebben en al snel nadat Bennie zijn fysiotherapiepraktijk was gestart werd het transportbedrijf afgestoten: Bennie had zijn passie gevonden!

Over Ondernemers
Auto Chiptuning voor Emmen en omgeving door MDV Performance

Geniet je van het autorijden? Houd je van kracht, snelheid en het gevoel van vrijheid dat een snelle auto je geeft? Rijdt je een Audi, VW of BMW en vraag je je af of het nog beter kan? Het antwoord is ja! Met chiptuning haal je nog meer PK’s uit....

> lees verder
Metalen pubborden voor je Mancave bij Bardecoratie.nl

Waar het ooit nog lastig was een eigen ‘handeltje’ te beginnen, klanten te vinden en aan marketing te doen is dat vandaag de dag geen enkel probleem meer. Door het starten van een Facebook pagina, je spullen op Marktplaats te zetten of, als....

> lees verder
naar boven