mobiel menu openen

Uitstraling en identiteit van uw bedrijf

Als persoon wilt u natuurlijk een bepaalde uitstraling hebben. Betrouwbaar, modern, discreet zijn voorbeelden hiervan. Bij het kiezen van uw kleding, kapsel, wel of geen percing houdt u hier rekening mee omdat ook deze subjectieve onderdelen van uw verschijning de persoon die u voor zich heeft beïnvloeden.

Kies uw bedrijfs-indentiteit zorgvuldig

Ook als bedrijf is het belangrijk een passende identiteit en uitstraling te kiezen. Wilt u uitstralen dat u modern en vlot bent of is betrouwbaarheid de belangrijkste factor? Wilt u het idee geven dat u goedkoper bent dan een ander, of dat u wat meer klasse heeft dan de goedkope concurrent. En hoe ontwikkelend u die identiteit en communiceert u die boodschap?

Er zijn veel dure adviesbureaus die zich dagelijks bezighouden met deze zaken maar de kleine ondernemer die zich een passende identiteit wil aanmeten kan door een beetje informatie te verzamelen en deze goed toe te passen ook al een heel eind komen.

Juiste persoonlijke houding

Het gevoel dat mensen over uw bedrijf hebben is te beïnvloeden door verschillende zaken. Ten eerste door uzelf, en eventueel uw personeel. Meer over het kiezen van de juiste houding en kleding.

Logo, huisstijl en website

Daarnaast is het verstandig om ook uw uitingen als drukwerk (enveloppen, briefpapier, visitekaartjes) en uw website in de juiste stijl te laten ontwikkelen. Een goed begin voor het (laten) maken van de juiste huisstijl in uw uitingen is een logo. Meer over huisstijl vindt u hier, het laten maken van een goede website wordt hier beschreven.

Over Ondernemers
Hovenier in Emmen

De afgelopen jaren zijn veel mensen er financieel wat op vooruit gegaan. Jongeren maar ook ouderen geven weer iets makkelijker geld uit aan niet-noodzakelijke aankopen. De hoveniers in Emmen in omgeving profiteren hiervan en zien hun bedrijven gezond....

> lees verder
Kerstboom Paradijs webshop

Internet bied steeds meer mogelijkheden voor ondernemers. Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het online bestellen. Taboes Van sommige zoals kleding en schoenen en zelfs eten werd gedacht dat er....

> lees verder
naar boven