mobiel menu openen

Uitstraling en identiteit van uw bedrijf

Als persoon wilt u natuurlijk een bepaalde uitstraling hebben. Betrouwbaar, modern, discreet zijn voorbeelden hiervan. Bij het kiezen van uw kleding, kapsel, wel of geen percing houdt u hier rekening mee omdat ook deze subjectieve onderdelen van uw verschijning de persoon die u voor zich heeft beïnvloeden.

Kies uw bedrijfs-indentiteit zorgvuldig

Ook als bedrijf is het belangrijk een passende identiteit en uitstraling te kiezen. Wilt u uitstralen dat u modern en vlot bent of is betrouwbaarheid de belangrijkste factor? Wilt u het idee geven dat u goedkoper bent dan een ander, of dat u wat meer klasse heeft dan de goedkope concurrent. En hoe ontwikkelend u die identiteit en communiceert u die boodschap?

Er zijn veel dure adviesbureaus die zich dagelijks bezighouden met deze zaken maar de kleine ondernemer die zich een passende identiteit wil aanmeten kan door een beetje informatie te verzamelen en deze goed toe te passen ook al een heel eind komen.

Juiste persoonlijke houding

Het gevoel dat mensen over uw bedrijf hebben is te beïnvloeden door verschillende zaken. Ten eerste door uzelf, en eventueel uw personeel. Meer over het kiezen van de juiste houding en kleding.

Logo, huisstijl en website

Daarnaast is het verstandig om ook uw uitingen als drukwerk (enveloppen, briefpapier, visitekaartjes) en uw website in de juiste stijl te laten ontwikkelen. Een goed begin voor het (laten) maken van de juiste huisstijl in uw uitingen is een logo. Meer over huisstijl vindt u hier, het laten maken van een goede website wordt hier beschreven.

Over Ondernemers
Auto Chiptuning voor Emmen en omgeving door MDV Performance

Geniet je van het autorijden? Houd je van kracht, snelheid en het gevoel van vrijheid dat een snelle auto je geeft? Rijdt je een Audi, VW of BMW en vraag je je af of het nog beter kan? Het antwoord is ja! Met chiptuning haal je nog meer PK’s uit....

> lees verder
Metalen pubborden voor je Mancave bij Bardecoratie.nl

Waar het ooit nog lastig was een eigen ‘handeltje’ te beginnen, klanten te vinden en aan marketing te doen is dat vandaag de dag geen enkel probleem meer. Door het starten van een Facebook pagina, je spullen op Marktplaats te zetten of, als....

> lees verder
naar boven