mobiel menu openen

Graco Groen

Ondernemen is de jonge hovenier Gert-Jan met de paplepel ingegoten. Zijn ouders zijn de eigenaren van een zeer goed bekend staand graszoden bedrijf in Zwartemeer, nabij Emmen. Al op jonge leeftijd hielp Gert-Jan mee in de zaak en ging naar het Terra College in Emmen om zijn groene vingers verder te ontwikkelen.

Starten van een eigen hoveniersbedrijf

Zo snel het mogelijk was schreef Gert-Jan zich in bij de KVK om als zelfstandige aan de slag te kunnen. De naam Graco werd van het bedrijf van zijn ouders geleend om de connectie tussen de bedrijven te benadrukken en met Groen erachter is het duidelijk dat het om een hovenier gaat.

Graszoden

Door de verbinding met het graszodenbedrijf was er bij Graco Groen als vanzelfsprekend een grote expertise in het leggen van graszoden. Klanten die niet alleen graszoden wilden kopen maar ook laten leggen werden uiteraard naar Graco Groen verwezen. Daarbij kon ook de gehele tuinaanleg en bestrating worden uitgevoerd door Gert-Jan die snel een goede naam opbouwde in de regio.

Doe maar normaal

Graco Groen kenmerkt zich door een no-nonsens aanpak. Je niet anders doordoen dan je bent en niet om de zaak heen draaien. Het nakomen van afspraken en het streven naar perfectie zijn waarden die als vanzelfsprekend worden gezien.

Hovenier met Tuinkeur

Gert-Jan is trots op zijn zaak en wil laten zien dat het hoveniersbedrijf serieus genomen mag worden. Dit doet hij niet alleen door met goed verzorgt materiaal en vakkundig personeel te werken maar ook door te werken volgens de normen van Tuinkeur. Dit keurmerk waar slechts een deel van de actieve hoveniers bij aangesloten is geeft kwaliteit en betrouwbaarheid aan.

Toekomst plannen

Gert-Jan is ambitieus maar hoeft niet aan het hoofd te staan van een groot bedrijf. Enkele mensen goed en betrouwbaar personeel heeft hij liever dan een groot personeelsbestand. Kwaliteit boven kwantiteit en dat lijkt ons een juiste visie!

Over Ondernemers
Graco Groen

Ondernemen is de jonge hovenier Gert-Jan met de paplepel ingegoten. Zijn ouders zijn de eigenaren van een zeer goed bekend staand graszoden bedrijf in Zwartemeer, nabij Emmen. Al op jonge leeftijd hielp Gert-Jan mee in de zaak en ging naar het Terra College....

> lees verder
Hovenier in Emmen

De afgelopen jaren zijn veel mensen er financieel wat op vooruit gegaan. Jongeren maar ook ouderen geven weer iets makkelijker geld uit aan niet-noodzakelijke aankopen. De hoveniers in Emmen in omgeving profiteren hiervan en zien hun bedrijven gezond....

> lees verder
naar boven