mobiel menu openen

Metalen pubborden voor je Mancave bij Bardecoratie.nl

Waar het ooit nog lastig was een eigen ‘handeltje’ te beginnen, klanten te vinden en aan marketing te doen is dat vandaag de dag geen enkel probleem meer. Door het starten van een Facebook pagina, je spullen op Marktplaats te zetten of, als je het wat professioneler aanpakt, een webshop te beginnen kan je in no-time aan de slag! Zo verkoopt Michel uit Klazienaveen nu metalen pubbordjes en andere mancave spullen, naast zijn fulltime baan.

Hoe het begon

Michel is iemand die graag steeds nieuwe uitdagingen zoekt. Zo heeft hij regelmatig een nieuwe functie bij zijn werkgever, organiseerde hij met vrienden een grote feestavond maar ook de ambitie om zelf te handelen moet een plek krijgen. Als Michel ergens een handel in zag stortte hij zich er snel in met wisselt succes. Op een verjaardag kwam Michel in gesprek met zijn zwager, die al een eigen bedrijf had en het ook leuk leek iets erbij te gaan doen. Ook een andere bekende die actief was in internet en reclame werd erbij gehaald en het driemanschap startte op Michels naam een nieuw bedrijf. Al snel werd gekozen voor de populaire metalen pubbordjes als hoofdproduct om te verkopen via de webshop bardecoratie.nl.

Waarom pubbordjes?

De keuze voor de metalen bordjes met afbeeldingen van drank of automerken en dergelijke kwam niet zomaar. Ten eerste wisten de heren dat deze bordjes heel populair zijn bij de eigen vrienden en bekenden. Vele vrienden hadden een zogenaamde Mancave en daar werden de bordjes standaard als decoratie gebruikt, en niet een maar soms wel honderd! Michel wist dat een bedrijf die de bordjes ook verkocht dagelijks stapels bestellingen naar het postkantoor bracht wat de populariteit bevestigde. Daarnaast is het een makkelijk product, geen hele grote of zware pakketten, neemt weinig ruimte in als voorraad en er waren kansen om hier goed op gevonden te worden in Google.

Bestellingen van de pubbordjes

Nadat de eerste metalen pubbordjes online stonden, er acties op Facebook erden gedaan en er flink tijd gestoken was in SEO van de webshop kwam er weldra een eerste bestelling binnen. In eerste instantie ontving Michel een SMSje om niet te vergeten de Bardecoratie mailbox te checken maar al gauw kwamen de bestellingen niet meer eens per week maar was en vrijwel elke dag een bestelling voor de gewilde pub bordjes. De SMS notificatie werd snel uitgezet want het klaarmaken van bestellingen werd al snel dagelijkse routine. Van de inkomsten werd het assortiment uitgebreid en kwamen ook andere artikelen zoals bierglazen, barmatten en leuke mancave spullen te koop op de site. Hierdoor kwamen er steeds mee bestellingen en werd de webshop steeds succesvoller.

Michel als enige eigenaar verder

Daar waar Michel zeer enthousiast bezig was met de shop konden de andere twee eigenaren, die ook beide al een goedlopend bedrijf hadden, niet meekomen. Bardecoratie.nl kreeg van deze heren niet de aandacht die nodig was en om onderlinge irritaties te voorkomen werd Michel enig eigenaar van de shop zodat hij verder kon doen wat hem goed leek.

Stabiel succes

De webshop werd onder Michels leiding een begrip in de mancave decoratie. De site werd steeds beter gevonden en de bestellingen bleven stabiel doorlopen. Michel gebruikt zijn drang naar vernieuwen door steeds nieuwe soorten pubborden in te kopen en ook constant op zoek te zijn naar nieuwe producten die als ManCave spullen verkocht kunnen worden. De toekomst lijkt Michel goed gezind en wat hem betreft gaat de Bardecoratie.nl de grootste in Nederland worden in metalen bordjes en aankleding van elke mancave!

Metalen pubborden
Over Ondernemers
Auto Chiptuning voor Emmen en omgeving door MDV Performance

Geniet je van het autorijden? Houd je van kracht, snelheid en het gevoel van vrijheid dat een snelle auto je geeft? Rijdt je een Audi, VW of BMW en vraag je je af of het nog beter kan? Het antwoord is ja! Met chiptuning haal je nog meer PK’s uit....

> lees verder
Metalen pubborden voor je Mancave bij Bardecoratie.nl

Waar het ooit nog lastig was een eigen ‘handeltje’ te beginnen, klanten te vinden en aan marketing te doen is dat vandaag de dag geen enkel probleem meer. Door het starten van een Facebook pagina, je spullen op Marktplaats te zetten of, als....

> lees verder
naar boven