mobiel menu openen

Hovenier in Emmen

De afgelopen jaren zijn veel mensen er financieel wat op vooruit gegaan. Jongeren maar ook ouderen geven weer iets makkelijker geld uit aan niet-noodzakelijke aankopen. De hoveniers in Emmen in omgeving profiteren hiervan en zien hun bedrijven gezond groeien.

Tuinaanleg

Een stijgende lijn is te zien in het aantal opdrachten dat bij hoveniers wordt uitgevoerd. Vooral jonge mensen zijn minder ingesteld op het zelf doen van allerlei klussen in en om het huis en laten het aanleggen van hun tuin graag over aan een hovenier. Zeker nu jonge professionals er op vooruitgaan past de luxe van een perfecte tuin goed in het plaatje. Tegelijk is te merken dat ook de oudere generatie die veelal hebben geprofiteerd van de gestegen huizenprijzen het heerlijk vind nu eens een mooie tuin aan te laten leggen door de vakman.

Onderhoud van de tuin

Een nadeel van de aantrekkende economie is dat er veel gewerkt moet worden. Niet zelden ook in de avonduren en het weekend. Traditioneel is de zaterdag voor veel tuinbezitters dé dag om het gras te maaien, te snoeien en het overige groen te verzorgen. Maar na een drukke werkweek zijn deze klussen soms toch echt teveel gevraagd. De hovenier in Emmen neemt voor een groeiende groep klanten ook het tuinonderhoud uit handen. Buiten werktijd is ontspanning en genieten belangrijk en door de tuinman de grote tuinklussen te laten uitvoeren kan de kwaliteit van leven verder worden verhoogd.

De hovenier voorziet in een groeiende behoefte

De hovenier voorziet duidelijk in een behoefte van steeds groter groeiende groepen klanten uit diverse lagen uit de bevolking. Bloeiende ondernemingen op het gebied van tuinaanleg en onderhoud zijn het gevolg in Emmen maar zeker ook in de rest van het land.

Over Ondernemers
Hovenier in Emmen

De afgelopen jaren zijn veel mensen er financieel wat op vooruit gegaan. Jongeren maar ook ouderen geven weer iets makkelijker geld uit aan niet-noodzakelijke aankopen. De hoveniers in Emmen in omgeving profiteren hiervan en zien hun bedrijven gezond....

> lees verder
Kerstboom Paradijs webshop

Internet bied steeds meer mogelijkheden voor ondernemers. Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het online bestellen. Taboes Van sommige zoals kleding en schoenen en zelfs eten werd gedacht dat er....

> lees verder
naar boven