mobiel menu openen

Winter Sierhekwerk

Ervaren lasser Arjan hoorde het al een tijdje uit zijn eigen omgeving: wil je niet voor jezelf beginnen in de metaal? Het idee leek hem wel wat en in 2010 waagde hij de grote stap. Hij huurde een kleine loods en startte met zijn allround-metaalconstructie bedrijf.

Allround in metaal

Door zijn vaardigheden in de metaalbewerking ontwikkelde Winter de naam zeer allround te zijn. Het aanbod van werk werd hierdoor zeer divers. Trappen, constructies voor loodsen, overkappingen en allerlei maatwerkconstructies voor bedrijven; alles kwam voorbij. Ook sierhekwerk en metalen poorten.

Sierhekwerk

Niet alleen grote metaalconstructies die veel krachten moeten opvangen werden gefabriceerd, ook zeer fraaie sierhekwerken verlieten de productieloods van Winter. Door de nauwkeurigheid waarmee het hekwerk werd gemaakt, verwierf Winter in korte tijd ook hierin een goede naam.

Uitbreiding

Al  kort na de start van het metaalbedrijf was de vraag naar de constructies en sierhekwerken van Winter zo gestegen, dat Arjan het werk niet meer alleen binnen redelijke termijn kon vervaardigen. Er kwam versterking bij en gaandeweg vormde zich een team van metaalbewerkers die net als Arjan voor de hoogste kwaliteit gaan. Ook werd verhuisd naar een groter pand om meer werk- en opslagruimte ter beschikking te hebben.

In overal en met de laskap op

De eindcontrole van elk stuk metaal, of het nou een sierhek, metalen poort, staalconstructie of metalen trap is, blijft nog altijd bij Arjan liggen. Zelf is hij nog altijd het liefst in zijn overal en met de laskap op gefocust aan het werk aan een mooi stuk metaalbewerking. Dat is en blijft zijn passie en dat is het mooie aan ondernemers zoals Arjan. Ondernemer geworden vanuit de liefde voor het vak!

Over Ondernemers
Auto Chiptuning voor Emmen en omgeving door MDV Performance

Geniet je van het autorijden? Houd je van kracht, snelheid en het gevoel van vrijheid dat een snelle auto je geeft? Rijdt je een Audi, VW of BMW en vraag je je af of het nog beter kan? Het antwoord is ja! Met chiptuning haal je nog meer PK’s uit....

> lees verder
Metalen pubborden voor je Mancave bij Bardecoratie.nl

Waar het ooit nog lastig was een eigen ‘handeltje’ te beginnen, klanten te vinden en aan marketing te doen is dat vandaag de dag geen enkel probleem meer. Door het starten van een Facebook pagina, je spullen op Marktplaats te zetten of, als....

> lees verder
naar boven