mobiel menu openen

Bouwbedrijf Regiobouw

Bewust kiezen om je bedrijf niet teveel vast te leggen op een bepaald type projecten. Een keuze die Christiaan, eigenaar van Regiobouw Emmen, weloverwogen maakte.

Overname van vader op zoon

Het bouwbedrijf in Emmen werd opgericht door Christiaans vader die jarenlang succesvol was met Regiobouw. Net in de crisisjaren, waarin bouwbedrijven onevenredig hard werden getroffen, was het aan Christiaan om de zaak over te nemen en een nieuwe richting te bepalen. Vast personeel was er inmiddels niet meer en opdrachten ook al nauwelijks. Het bouwen was op dit moment niet aan een nieuwe woning of bedrijfspand maar aan de toekomst van het bouwbedrijf. Het ondernemerschap zit echter in het DNA van Christiaan en gesteund door ondernemers in familie- en vriendenkring werd een koers bepaald.

Diversiteit aan projecten

Christiaan besloot zich met Regiobouw Emmen te richten op projecten van hele diverse omvang. Het bouwen van een nieuwbouw woning? Geen probleem! Het vervangen van een kozijn? Ook prima! Door een gezonde mix van activiteiten kwam er ook in de moeilijke jaren voldoende werk binnen. Door ook kleine projecten serieus te nemen en goed op te leveren werd de naam Regiobouw wederom een begrip in Emmen en wijde omgeving.

Regiobouw bouwbedrijf Emmen

Groei in het bouwbedrijf

Al snel was er te veel werk voor Christiaan en zijn netwerk van betrouwbare freelance vakmensen en daarom werd er personeel aangenomen. De groei zette door en zeker toen de economie uit het slop kwam bleek de koers van bouwbedrijf Regiobouw Emmen succesvol.

Nieuwbouw, verbouw en klussen

Momenteel wordt er constant gewerkt aan het bouwen van nieuwe woningen en grote verbouwingen en renovaties. Maar ook kleine klussen worden nog steeds met plezier aangenomen en zorgen voor een afwisselende mix van werkzaamheden. Dit houdt niet alleen het bedrijf gezond maar ook de medewerkers enthousiast wat zorgt voor plezierige werkdagen.

Over Ondernemers
Auto Chiptuning voor Emmen en omgeving door MDV Performance

Geniet je van het autorijden? Houd je van kracht, snelheid en het gevoel van vrijheid dat een snelle auto je geeft? Rijdt je een Audi, VW of BMW en vraag je je af of het nog beter kan? Het antwoord is ja! Met chiptuning haal je nog meer PK’s uit....

> lees verder
Metalen pubborden voor je Mancave bij Bardecoratie.nl

Waar het ooit nog lastig was een eigen ‘handeltje’ te beginnen, klanten te vinden en aan marketing te doen is dat vandaag de dag geen enkel probleem meer. Door het starten van een Facebook pagina, je spullen op Marktplaats te zetten of, als....

> lees verder
naar boven