mobiel menu openen

Verfspuitwinkel

Internet heeft voor veel bedrijven nieuwe kansen gebracht om hun producten groter af te zetten. Voor Afbouw Groothandel Noord Nederland (AGNN), zoals de naam al zegt, een bedrijf dat zich altijd had gericht op het noorden van het land, zorgde internet voor de stap voor landelijke afzet van diverse producten.

Webshop in Airless verfspuit apparatuur

Het bedrijf was al vele jaren actief in de levering van producten aan afbouw bedrijven en zzp-ers zoals stukadoors en schilders. Toen er nieuwe technieken op de markt kwamen om het schilderen van oppervlakken te versnellen door middel van verfspuiten was AGNN een de eerste bedrijven die hierin de potentie herkende. Al snel was het bedrijf dealer van Amerikaanse Airless verfspuit apparatuur en werd er een webshop gebouwd om de verfspuiten landelijk aan te bieden.

Een van de eersten

De apparatuur van Verfspuitwinkel.nl is niet voor een grote doelgroep maar door te leveren in het hele land en ook in België ontstaat er toch een interessante markt. Verfspuitwinkel.nl was bovendien een van de eersten die deze niche apparatuur online verkocht, wat voor een mooie voorsprong zorgde.

10 jaar later

Ook na een tiental jaren is AGNN nog steeds succesvol met de Verfspuitwinkel. In 2017 werd de webshop compleet vernieuwd waarbij de site een mooie nieuwe layout kreeg en ook geschikt werd voor bestellingen via smartphones en tablets. Ook werd de achterliggende techniek weer helemaal up-to-date gebracht en kwamen er extra betaalmethoden bij.

En door

De Verfspuitwinkel is ‘still going strong’ en daarnaast zijn ze bij AGNN inmiddels ook nog in andere nieuwe afwerkdecoraties gestapt. Een bedrijf dat mee gaat in de ontwikkelingen en kansen pakt. Een voorbeeld voor vele ondernemers!

Over Ondernemers
Auto Chiptuning voor Emmen en omgeving door MDV Performance

Geniet je van het autorijden? Houd je van kracht, snelheid en het gevoel van vrijheid dat een snelle auto je geeft? Rijdt je een Audi, VW of BMW en vraag je je af of het nog beter kan? Het antwoord is ja! Met chiptuning haal je nog meer PK’s uit....

> lees verder
Metalen pubborden voor je Mancave bij Bardecoratie.nl

Waar het ooit nog lastig was een eigen ‘handeltje’ te beginnen, klanten te vinden en aan marketing te doen is dat vandaag de dag geen enkel probleem meer. Door het starten van een Facebook pagina, je spullen op Marktplaats te zetten of, als....

> lees verder
naar boven